Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Γιάννης Ρωμανός

Γιάννης Ρωμανός

Ελεγκτής ΕΦΚΑ

Απόφοιτος Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΣΟΕΕ

Σε αυτόν τον αγώνα συνεχούς διεκδίκησης για μια ευημερούσα πόλη, δηλώνω «παρών» και έτοιμος να προσφέρω με τη γνώση και την εμπειρία μου πάνω στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλη μου τη ζωή ζω στο Γαλάτσι και αναζητώ τους τρόπους αλλά και αγωνίζομαι για μια πράσινη, καθαρή, σύγχρονη πόλη που δεν επιβαρύνει, με την λειτουργία της τους πολίτες. Με όραμα, εντιμότητα και αποφασιστικότητα ευελπιστώ να κάνουμε το Γαλάτσι μας ένα ακόμα καλύτερο τόπο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, γιατί εργάστηκε, διεκδίκησε και πέτυχε πολλά για το Γαλάτσι. Για το Γαλάτσι μας. Πιστεύω ακράδαντα πως θα συνεχίσει τον ίδιο αγώνα και την επόμενη θητεία, με τον ίδιο δυναμισμό, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα χωρίς λύση.


Σύντομο βιογραφικό:

Ο Γιάννης Ρωμανός γεννήθηκε στο Γαλάτσι το 1965 από γονείς Αρκάδες. Είναι παντρεμένος με την Σούλα Σιόλα και ζουν με την κόρη του στο Γαλάτσι.

Το 1983 εισήχθη στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ και δραστηριοποιήθηκε έντονα στο φοιτητικό κίνημα, στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, με πολύχρονη κομματική δραστηριότητα.

Από το 1990 και για 5 τετραετίες κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Γαλάτσι. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε με συνέπεια και εντιμότητα να προσφέρει στην πόλη μέσα από τις θέσεις ευθύνης του Αντιδημάρχου Οικονομικών, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, του Αντιπροέδρου της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης, του μέλους του Πνευματικού Κέντρου, του προέδρου του ΣΤ' Παιδικού Σταθμού αλλά και με την συμμετοχή του σε σχολικές και άλλες επιτροπές.

Εργάζεται ως ελεγκτής στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ).