Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Ισιδώρα Μπακάλου

Ισιδώρα Μπακάλου

Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Η πόλη που ζώ με την οικογένειά μου, είναι μια πόλη η οποία μέσα στα τελευταία 5 χρόνια έχει αλματώδη εξέλιξη! Ο Δήμος μας, αλλάζει προς το καλύτερο υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες των δημοτών του. Μοναδικός σκοπός μας ήταν και είναι να δημιουργούμε μια ομαλή και ποιοτική καθημερινότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας. Οι κοινωνικές παροχές στις ευπαθείς ομάδες, η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία, η αναβάθμιση των αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων, η αύξηση του πρασίνου είναι έργα που έγιναν πράξη και δεν έμειναν στα προεκλογικά φυλλάδια. Συνεχίζουμε μαζί, με αγάπη για το Γαλάτσι και με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο.

Συνεχίζω, αυτονόητα, με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο διότι η εργατικότητα και η τιμιότητά του, που τον χαρακτηρίζουν, αποτελούν για μένα τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που ορίζουν έναν επιτυχημένο άνθρωπο, έναν επιτυχημένο Δήμαρχο. Τα λόγια του γίνονται πράξεις και δουλεύει ανιδιοτελώς, με πρόγραμμα και νοικοκυρεμένα, ώστε να υλοποιήσει το όραμα μας για ένα καλύτερο Γαλάτσι.


Σύντομο βιογραφικό

Η Ισιδώρα Μπακάλου γεννήθηκε το 1978 και κατάγεται από την Απείρανθο της Νάξου. Ζει στο Γαλάτσι μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουτρουμπάνο. 

Είναι απόφοιτος του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών , μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου. Από το έτος 2007 διατηρεί προσωπικό δικηγορικό γραφείο στο Γαλάτσι με τομείς εξειδίκευσης Εταιρείες και Επιχειρήσεις, Αστικό δίκαιο, Οικογενειακό δίκαιο, Τροχαία Ατυχήματα, Ακίνητα, Ποινικό δίκαιο, Εμπορικές Συμβάσεις, Πνευματική Ιδιοκτησία και Συμβάσεις διαχείρισης δικαιωμάτων καλλιτεχνών, παρουσιαστών και δημοσιογράφων, Εμπορικά Σήματα και Αθέμιτο Ανταγωνισμό, Προσωπικά Δεδομένα, Κτηματολόγιο.

Διατελεί σταθερά νομικός σύμβουλος των διαγνωστικών κέντρων MEGANALYSIS, εταιριών εισαγωγής και εμπορίας ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου (SMOKE, SAFE SMOKING κ.α.), του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος (ΣΕΕΠΑ), καθώς και άλλων επιχειρήσεων ενώ από το έτος 2006 έως και το έτος 2018, εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA RADIO, στην εταιρεία παραγωγής PLUS PRODUCTIONS και στην αθλητική εφημερίδα SPORT DAY. Από το 1988 έως και το 2005 εργάστηκε σε οικογενειακή επιχείρηση στο Γαλάτσι, στην πιτσαρία «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ».

Πρώτη φορά εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος το 2014 με τον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο και 4,5 χρόνια τώρα διατηρεί τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.