Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Μάρθα Κοράκη

Μάρθα Κοράκη

Στέλεχος Επιχειρήσεων
Πρόεδρος Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρίας Διαχείρισης Ακινήτων Δήμου Γαλατσίου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Το Γαλάτσι που αγαπάμε αλλάζει μέρα με την μέρα !!

Με συνετές προσπάθειες ,πρόγραμμα κι αγάπη σε αυτό που κάνουμε μετατρέπουμε την πόλη μας σε μια πόλη πολιτισμού. Το πολιτιστικό κέντρο Καμίνι έχει εξελιχθεί σε έναν αξιοζήλευτο και φιλόξενο χώρο για γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ιατρικές ημερίδες, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικά εργαστήρια και αλλά πολλά! Η δανειστική βιβλιοθήκη και ο συνεχής εμπλουτισμός της σε βιβλία , στοχεύει σε μια βιβλιοθήκη πρότυπο για την Αττική.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο άνθρωπος όπως εγώ οραματίζομαι όλους τους πολιτικούς της χώρας. Είναι μαχητικός, επίμονος, εργατικός και αποτελεσματικός με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! Προσφέρει επί της ουσίας , χωρίς μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις.


Σύντομο Βιογραφικό

Η Μάρθα Κοράκη ζει στο Γαλάτσι με τον σύζυγο της και τους δυο γιούς τους.

Από το 1988 έως και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με επιτυχία ως Υπεύθυνη Πωλήσεων (3Ε - COCA COLA, Nespresso Nestle ,Lavazza καθώς και στον τομέα της Οινοποιείας).

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου, μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του

ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Oργανισμός Βασίλης Παπαδιονυσίου» ενώ είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γαλατσίου.

Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του ΔΣ της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων του Δήμου Γαλατσίου.

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Γαλατσίου με τον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο».