Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Πέτρος Βάσιλας

Πέτρος Βάσιλας

Οδοντίατρος
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα εδώ στο Γαλάτσι και οραματίζομαι έναν Δήμο που θα κυριαρχεί η γόνιμη συνεργασία των πολιτών και των αιρετών. Έναν Δήμο που απαντάει, με αποφασιστικότητα και πρωτοπορία, στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Έναν Δήμο που αντιδρά ακαριαία σε κοινωνικά ζητήματα φτώχιας, ισότητας, ρατσισμού. Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες πρέπει να αποτελεί η επένδυση στους τομείς της ανανεώσιμης ενέργειας, της ανακύκλωσης και του φυσικού περιβάλλοντος, ώστε να γίνουμε μια πρότυπη, ακόμη πιο πράσινη πόλη.

Συνεχίζω με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας έντιμος και δραστήριος άνθρωπος και το όραμά του είναι να κάνει έναν Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο, όπως αξίζει στους συνδημότες μας. Μαζί πορευόμαστε ως ομάδα, με κοινό σκοπό την εξέλιξη του Γαλατσίου, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ομαλή διαβίωση των συμπολιτών μας, την οποία προσπαθούμε να κάνουμε πράξη μέσα από τα έργα μας. Καθημερινά, χωρίς διακρίσεις, για όλους μας.


Σύντομο βιογραφικό

Ο Πέτρος Βάσιλας γεννήθηκε στο Γαλάτσι το 1965, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Από το 1992 έως σήμερα διατηρεί στη πόλη μας μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, οδοντιατρικό ιατρείο και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στην έδρα της ενδοδοντίας και πτυχιούχος ακτινολογίας με μετεκπαίδευση στην εμφυτευματολογία στο Μόναχο.

Στο κοινωνικό του ενεργητικό παρουσιάζει μεγάλη εθελοντική δράση καθώς για πολλά χρόνια είναι ενεργό μέλος μιας ομάδας εθελοντών ιατρών που προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κατοίκους δυσπρόσιτων περιοχών της Ελλάδας, κυρίως μικρών νησιών. Θεωρεί πως ο εθελοντισμός πρέπει να αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας κάθε ανθρώπου.

Το 2014 έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος δίπλα στον Γιώργο Μαρκόπουλο. Το διάστημα 2017 – 2018 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας.