Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Στέλλα Λιαγούρη

Στέλλα Λιαγούρη

Συνταξιούχος Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι μας και επιζητώ το καλό του σε όλους τους τομείς! Ευκαιρίες για τα νέα παιδιά, εκδηλώσεις πολιτισμού, δράσεις αλληλεγγύης, ποιοτικοί χώροι πρασίνου είναι αυτά που θέλουμε! Όπως και χώρους και υποδομές με πρόσβαση στα άτομα με ειδικές ικανότητες.

Επιλέγω να είμαι μαζί με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί μονό με αυτόν είδα την πόλη μας να αλλάζει προς το καλύτερο! Το Γαλάτσι είναι πιο καθαρό και ανθρώπινο, τα παιδιά μας έχουν στη διάθεσή τους χώρους καθαρούς και ασφαλείς. Παρόλο τις οικονομικές αντιξοότητες κατάφερε εν μέσω κρίσης ο Δήμος να έχει πλεόνασμα, όχι μόνο οικονομικό αλλά κυρίως πλεόνασμα αγάπης καθώς βοηθά καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Σε κάθε δράση κοινωνικής προσφοράς του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκα εκεί, ως εθελόντρια. Συνεχίζω να είμαι στο πλευρό του Δημάρχου για να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου, ακόμη περισσότερο, στο έργο του.


Σύντομο βιογραφικό:

Η Στέλλα Λιαγούρη, γεννήθηκε και ζει στο Γαλάτσι από το 1961. Είναι το πρώτο από τα δύο παιδιά της οικογένειας του Μιχάλη και της Μαρίας Λιαγούρη, με καταγωγή από τη Νάξο.

Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ (Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης) απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Πρώτη φορά ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης μας το 2014, βάζοντας υποψηφιότητα με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο. Είναι τακτικό μέλος στον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό «Βασίλης Παπαδιονυσίου», ενώ συμμετέχει σε όλες τις δημόσιες δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Ξεχωρίζει στο μυαλό της την περίοδο της φιλοξενίας των 22.000 προσφύγων – μεταναστών στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, στα τέλη του 2015.