Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Σταϊκοπούλου - Σπυριδάκη

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Σταϊκοπούλου - Σπυριδάκη

Ιδιωτική Υπάλληλος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Το Γαλάτσι για μένα δεν είναι απλά ένας μέρος που κατοικώ εγώ και η οικογένειά μου. Το Γαλάτσι για μένα δεν μια περιοχή απρόσωπη, αχρωμάτιστη, βουβή. 

Για μένα το Γαλάτσι είναι μια μεγάλη ζεστή οικογένεια, είναι οι γείτονες μου, είναι τα χρώματα των λουλουδιών, είναι οι φωνές των παιδιών, είναι τα χαμόγελα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες εθελοντικές δράσεις που ηγούμαι ή συμμετέχω βιώνω το δύσκολο αλλά και συνάμα όμορφο πρόσωπο της πόλης μας. Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμώ να συμβάλλω περαιτέρω, με στόχο το Γαλάτσι μας να συνεχίσει να είναι μια πόλη που έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο, αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερους που το έχουν ανάγκη. 

Στέκομαι πλάι στον Δήμαρχο, Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί αποδεικνύει έμπρακτα και καθημερινά ότι βρίσκεται δίπλα σε όλους τους Γαλατσιώτες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κοινωνικές διακρίσεις, χωρίς ωράριο, χωρίς δεύτερες σκέψεις! Η ευαισθησία που τον διακατέχει και η αποτελεσματικότητά του, λειτουργούν ευεργετικά σε κάθε προσπάθεια του Δήμου με κοινωνικό πρόσημο. Δεν ανακαλύπτουμε έκπληκτοι σήμερα τα ζητήματα της πόλης μας. Είμαστε καθημερινά δίπλα στα προβλήματα που προκύπτουν, δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Διακριτικά, χωρίς φώτα, χωρίς τυμπανοκρουσίες οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου αναδεικνύονται καθημερινά από τις καλύτερες της χώρας. Δεν το λέμε εμείς, το λέει το Υπουργείο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες δομές και νέες δράσεις με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τις διαρκώς αυξανόμενα και μεταβαλλόμενα κοινωνικά προβλήματα που βιώνει η χώρα μας.

Η επιλογή του Συνδυασμού «Γαλάτσι – Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» στις δημοτικές εκλογές, δεν εξασφαλίζει μόνο την συνέχιση μιας πολύ καλής θητείας. Η επιλογή του Γιώργου Μαρκόπουλου, εγγυάται την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης και των κατοίκων της. Με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον.        


Σύντομο Βιογραφικό:

Η Κωνσταντίνα Σταϊκοπούλου γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης αλλά μετακόμισε στο Γαλάτσι σε ηλικία μόλις 6 ετών όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα με τον σύζυγό της και τους τρείς γιούς τους. 

Είναι υπέρμαχος της ιδέας του εθελοντισμού και είναι «στρατευμένη» εθελόντρια τα τελευταία 12 χρόνια στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου μας και Υπεύθυνη της Εθελοντικής Ομάδας. Σταθμός στην δράση της ήταν η στελέχωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου αποκλειστικά από εθελοντές, πολύ πριν αυτό επανδρωθεί από μόνιμους υπαλλήλους. Επίσης, είναι εθελόντρια στον τομέα των ΑμΕΑ και εθελοντής αιμοδότης. 

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Γαλατσίου ενώ σήμερα ασχολείται στο ίδιο αντικείμενο αλλά στον ιδιωτικό τομέα. 

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Γαλατσίου από το 1986.  Διετέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία των υιών της, σε όλες τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Επίσης, διατέλεσε Γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου για 10 χρόνια καθώς και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Πελοποννήσιων Γαλατσίου.