Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος

Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος

Προγραμματιστής Η/Υ

Το Γαλάτσι είναι ο τόπος που μεγάλωσα και η πόλη στην οποία ξεκίνησα τον επαγγελματικό μου βίο.

Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο από το 2014, στον αγώνα που κάνει για ένα πιο ανθρώπινο και πιο σύγχρονο Γαλάτσι. Πιστεύω στο μεράκι και την πίστη ενός ανθρώπου της γενιάς μου, να πετύχει όλα αυτά που για τους άλλους φάνταζαν ακατόρθωτα!

Όντας ο νεότερος Δήμαρχος μετά τον αείμνηστο Β. Παπαδιονυσίου, από το 2014 μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων, πέτυχε τη μεταβίβαση των υποδομών του Αλσους Βεϊκου στην κυριότητα του Δήμου, την παραχώρηση της χρήσης, των ολυμπιακών εγκαταστάσεων (ΠΑΛΑΙ) καθώς και την υπογραφή Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση του Λόφου του Παιδιού.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις σκληρά!

Το έργο όμως δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία 2019-2023. Με στόχο, το όραμα των πολιτών του Γαλατσίου για μια μεγάλη κεντρική πλατεία να γίνει επιτέλους πραγματικότητα!

Η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό, στο Γαλάτσι, είναι η μεγάλη ευκαιρία, για την πλήρη αναμόρφωση της πόλης μας και δεν πρέπει να πάει χαμένη!

Το Γαλάτσι μπορεί και πρέπει να είναι το νέο σύγχρονο και δυναμικό προάστιο της Αττικής. 


Σύντομο βιογραφικό

O Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Είναι παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά.
 
Είναι Προγραμματιστής Η/Υ, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης (Msc), στην Οικονομική και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων του Ε.Κ.Π.Α. και στην Πληροφορική και Τηλεματική του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. 

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως οπλουργός.

Εργάζεται από 18 χρονών και από το 2014 υπηρετεί ως Ειδικός Επιστήμονας Πληροφορικής στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) με ειδίκευση στις Ηλεκτρονικές Δημόσιες Συμβάσεις. Μετέχει ως μέλος στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στην Ελλάδα.

Επιπλέον έχει διατελέσει σύμβουλος στα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας σε θέματα κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Είναι μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Α.Α.), πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Ανεξάρτητες Αρχές (Ο.Ε.Α.Α.) και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.)

Έχει διατελέσει αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του Κοργιαλένειου - Μπενάκειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός), την περίοδο 2007-2009.

Τέλος, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών και Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Γαλατσίου, την περίοδο 2011-2012.