Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Σπύρος Αργυρός

Σπύρος Αργυρός

Οικονομολόγος – Ελεύθερος Επαγγελματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Τα τελευταία πέντε χρόνια το Γαλάτσι έχει γίνει πιο ανθρώπινο, πιο καθαρό και πιο φιλικό για τους δημότες. Όλο αυτό το διάστημα ο Δήμαρχος και η ομάδα του βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους για να δίνουν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών, γεγονός που ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει. 

Αποτελεί τιμή για εμένα να συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των Γαλατσιωτών, μικρών και μεγάλων. Με τις γνώσεις, την εμπειρία και το πάθος μου είμαι βέβαιος ότι θα συνεισφέρω στην υλοποίηση των οραμάτων που έχουν τεθεί και ιδιαίτερα όσων αφορούν τον μαζικό αθλητισμό και την απασχόληση. 

Προτεραιότητα μας αποτελεί η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου των Τουρκοβουνίων, η αξιοποίηση των λόφων Λεβαντάκη και Παιδιού και φυσικά η επ' αόριστο ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης του συνόλου των εγκαταστάσεων του κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ). Η έκδοση μιας κάρτας δημότη και η σύνδεσή της με την τοπική αγορά (εκπτώσεις και προσφορές για τους κατοίκους) καθώς και η δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων στο πρότυπο του Δήμου Αθηναίων (Innovathens) για την ανάδειξη κι ενίσχυση νέων Γαλατσιωτών επιχειρηματιών κι επιστημόνων, είναι στόχοι που πρέπει να υλοποιηθούν την προσεχή τετραετία.     


Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Σπύρος Αργυρός με καταγωγή από την Κέρκυρα και την Αιτωλοακαρνανία είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. 
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη πόλη μας από το 1999 καθώς είναι συνιδιοκτήτης αλυσίδας  αθλητικών καταστημάτων. 

Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά στα «Οικονομικά» από το Middlesex University of London και στην «Διοίκηση Επιχειρήσεων» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 

Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος της ΜΗ κερδοσκοπικής οργάνωσης SciFY που έχει σαν στόχο την δημιουργία ανοικτών, ελεύθερα προσβάσιμων και ολοκληρωμένων προϊόντων πληροφορικής καθώς και η δωρεάν διάθεσή τους στο κοινό.

Το 2012 έως το 2013 διατέλεσε Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γυμναστικού Συλλόγου  Πατησίων στον οποίο υπήρξε και ο ίδιος αθλητής στο τμήμα ποδοσφαίρου για δυο έτη (2003-2005). Τέλος, για δέκα (10) χρόνια (1993-2003) αγωνίστηκε με επιτυχία ως ποδοσφαιριστής στον Α.Ο. Κορωνίδας.