Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Νικολέττα Μαργαρίτη

Νικολέττα Μαργαρίτη

Υπάλληλος ΔΕΗ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Κατοικώ στο Γαλάτσι το οποίο αγαπώ από μικρή. Το Γαλάτσι έχει δύναμη και η δύναμη του είναι οι άνθρωποι του. Είμαστε όλοι εμείς, που εξασφαλίζουμε την συνοχή της πόλης μας, που δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της.  

Η θητεία της Δημοτικής Αρχής του Γιώργου Μαρκόπουλου ήταν αναμφισβήτητα γόνιμη και αποτελεσματική. Και στα μικρά και στα μεγάλα. Η καθαριότητα και η ανακύκλωση είναι σε υψηλά επίπεδα, αυξήθηκε και βελτιώθηκε ο οδοφωτισμός σημαντικά, έγινε αναβάθμιση των παιδικών χαρών και των πλατειών, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αποτελούν πλέον «σήμα κατατεθέν» της πόλης μας σε επίπεδο Λεκανοπεδίου. Η ενασχόλησή μου με τα θέματα των σχολείων, ως ενεργός γονέας, μου έμαθε πολλά. Κυρίως, μου έμαθε ότι τα προβλήματα λύνονται με συνεργασίες και με καθημερινή δουλειά. Όχι προεκλογικά, όχι με κορώνες και με κομματική μικροπολιτική. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και εμείς όλοι οι γονείς, ο Δήμαρχος, οι υπάλληλοι του Δήμου και η ομάδα του παλεύουν καθημερινά για το καλύτερο. Σε όλους τους τομείς.      

Θα είμαι για δεύτερη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου γιατί διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, ικανότητες, εμπειρία, είναι εξωστρεφής και κυρίως δεν είναι εγωπαθής και αυτό το έχει αποδείξει με πράξεις και έργα στα τεσσεράμισι χρόνια θητείας που διοικεί τον Δήμο μας. Θέλω, να συμβάλω και εγώ σε αυτό τον αγώνα, κυρίως με τις γνώσεις μου σε θέματα εργασιακών σχέσεων και ενέργειας (και όχι μόνο) προκειμένου ο Δήμος, με ασφάλεια, σκληρή δουλειά και όραμα να προσφέρει στα παιδιά μας ένα καλύτερο τόπο να ζεις, να εργάζεσαι, να διασκεδάζεις, να δημιουργείς.     

«Τη ψυχή και το σώμα πάλι στη δουλειά θα δίνω, στην πάλη», Καρυωτάκης Κώστας


Σύντομο βιογραφικό

Η Νικολέττα Μαργαρίτη κατοικεί  στο Γαλάτσι με τη 18 χρονών κόρη της Κωνσταντίνα. Εργάζεται στη ΔΕΗ στο Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ/ΔΕΗ) στο τομέα μάρκετινγκ και της εξυπηρέτησης πελατών. Παράλληλα, σπουδάζει στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών». Επίσης, είναι απόφοιτος της Ακαδημίας της Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά χρόνια με τη συμμετοχή της στα 15μελή Συμβούλια. Τελείωσε δε το 2ο ΤΕΛ Γκράβας. 

Στην πολυετή της συμμετοχή στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων έχει διατελέσει Γραμματέας στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, Πρόεδρος στο 3ο Γυμνάσιο στην οδό Δρυόπιδος και Αναπληρωματικό Μέλος στην Ένωση Γονέων Γαλατσίου. Επίσης μέλος ΔΣ στη Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Γαλατσίου. 

Στον χώρο εργασίας της έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος επί συνεχείς θητείες στην τοπική διοικούσα επιτροπή κεντρικών γραφείων ΕΤΕ / ΔΕΗ (ΔΣ). 

Είναι Μέλος της επιτροπής εργασιακών σχέσεων – Τύπου και Επικοινωνίας στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Επίσης είναι μέλος Δ.Σ. ΕΤΕ- ΤΔΕ/ΚΔΕΠ ΔΕΗ  όπου εκλέχθηκε στις εκλογές του Μαρτίου 2019, μέλος Επιτροπής ΟΑΕΔ Αμπελοκήπων.

Τέλος, ήταν μέλος του ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου, Ειδικός Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου των Πελοποννησίων και μέλος της επιτροπής Τοπικού Δικτύου Αλληλεγγύης του Δήμου Γαλατσίου. 

Μια από τις αγαπημένες της απασχολήσεις είναι να συμμετέχει σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις.