Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Μαρία Παπαδημητρίου

Μαρία Παπαδημητρίου

Ιδιωτική Υπάλληλος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ζω σε αυτή την πόλη, αυτή η πόλη είναι το σπίτι μου… Εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μου, εδώ ζω με τον σύζυγό μου, εδώ εργάζομαι. Εδώ σε αυτόν το τόπο θέλω να ζήσω και στο μέλλον και να βλέπω το Γαλάτσι όμορφο και αναπτυσσόμενο, να συνάδει με τις απαιτήσεις του σημερινού κόσμου. Μια πόλη πάνω από όλα ανθρώπινη, πράσινη και ασφαλής. 

Είμαι καθημερινά ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά και χαίρομαι όταν χαίρονται και αυτά. Χαίρομαι που βλέπω τα τελευταία χρόνια να δημιουργούνται εκπαιδευτικές υποδομές, να βελτιώνονται τα σχολεία, να ζωγραφίζονται, να πρασινίζουν. Χαίρομαι όταν βλέπω να αθλούνται στο ΠΑΛΑΙ, στο Άλσος, στα μπασκετάκια της πόλης μας, στο καλοκαιρινό camp του Δήμου. Χαίρομαι όταν βλέπω να συμμετέχουν στις εκατοντάδες πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται στο Θέατρο, στο ΚΑΜΙΝΙ, στα σχολεία μας. Χαίρομαι όταν τα βλέπω να μαθαίνουν ζωγραφική, μουσική, αγγειοπλαστική, χορό και ένα σωρό άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες στα Στέκια μας. Κάθε μέρα και ένα επιπλέον λιθαράκι για τα παιδιά μας.       

Επιλέγω να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος για να προσφέρω και εγώ στο Γαλάτσι μας και τα παιδιά μας. Ξέρω, ότι για να υλοποιήσεις στόχους θέλει δουλειά και όχι λόγια. Και μάλιστα προεκλογικά λόγια. Γνωρίζω τι θα πει δουλειά γιατί καθημερινά το βιώνω στον ιδιωτικό τομέα, σε ένα πολύ απαιτητικό περιβάλλον. Γνωρίζω, από πρώτο χέρι τι ίσχυε μόλις πριν από λίγα χρόνια και τι ισχύει σήμερα στην πόλη μου. «Η μέρα με την νύχτα». Θέλω να συμβάλω και εγώ με τις δυνάμεις μου για να κάνουμε την μέρα ακόμη πιο φωτεινή. Για να προσφέρουμε στην νέα γενιά περισσότερα εφόδια για να προοδεύσουν. Με ποιότητα και με αξίες.     
Στηρίζω Γεώργιο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο μόνος Δήμαρχος, που όσο θυμάμαι εγώ, έσκυψε πάνω από τα προβλήματα των δημοτών, έχοντας την διάθεση να συνεργαστεί με τον κάθε πολίτη για το καλό του Δήμου μας, αποτελώντας έτσι πολιτική εξαίρεση για τις συνήθειες του τόπου μας. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, ο Γιώργος ο Μαρκόπουλος, φοράει συνέχεια τα ρούχα της δουλειάς και όχι του γραφείου. Με σηκωμένα μανίκια δίνει καθημερινές μάχες στον δρόμο δίνοντας το παράδειγμα για όλους! Έχει δημιουργήσει ένα Δήμο που στηρίζεται στο «Εμείς» και όχι στο «Εγώ». Ένα Δήμο που στηρίζεται στην συνεργασία και την αλληλοβοήθεια και όχι στην απομόνωση και τον εγωισμό. Έναν Δήμο που δεν αμπελοφιλοσοφεί αλλά που εργάζεται.   


Σύντομο βιογραφικό:

Η Μαρία Παπαδημητρίου είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής του Ερυθρού Σταυρού ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις καλλιτεχνικές της σπουδές στην ζωγραφική και την μουσική.

Διαθέτει 10ετή επαγγελματική εμπειρία στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, ενώ διατελεί υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης στο εκπαιδευτικό οργανισμό Νέο (φροντιστήριο Γαλατσίου).

Είναι παντρεμένη από το 2002 με τον Ηλία Αυγερινό υπεύθυνο σπουδών δύο (2) εκπαιδευτηρίων στο Γαλάτσι. Έχουν δύο παιδιά που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου μας.