Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Γεράσιμος (Μάκης) Ματσούκης

Γεράσιμος (Μάκης) Ματσούκης

Μηχανικός Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτηρίων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Το Γαλάτσι είναι ο τόπος που μεγάλωσα και επέλεξα να ζήσω με την οικογένειά μου αλλά και να εγκαταστήσω την κατασκευαστική μου εταιρία. Επέλεξα το Γαλάτσι γιατί είναι μια πόλη ανθρώπινη, καθαρή, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σε όλους τους τομείς. 

Με ποιότητα και αισθητική ο χώρος της πόλης μας, τα τελευταία χρόνια, διαρκώς αναβαθμίζεται. Με μικρά έργα και μεγάλα. Από τα λουλούδια στα παρτέρια και την συνεχή αποκαθήλωση πινακίδων σε όλη την πόλη μέχρι την ανάπλαση της κεντρικής νησίδας της Πρωτοπαπαδάκη, τα έργα διαμόρφωσης του Άλσους, την ανάπλαση της Λ. Βεΐκου που ήδη έχει ξεκινήσει. Και τόσα άλλα.

Αφουγκραζόμενος τις τάσεις της εποχής θέλω να συνεισφέρω στην ποιότητα της καθημερινότητας των συμπολιτών μου τόσο με την επαγγελματική μου εμπειρία όσο και με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη. Για να διαμορφώσουμε μαζί, το Γαλάτσι που θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας. Μεγάλη πρόκληση η γραμμή 4 του Μετρό και οι τρείς στάσεις που έχουν προγραμματιστεί για την πόλη μας, η οποία θα ενισχύσει την τοπική αγορά και παράλληλα θα μειωθεί αισθητά το κυκλοφοριακό. Το Γαλάτσι εκσυγχρονίζεται συνεχώς, μεγαλώνει, ομορφαίνει, πρασινίζει και μπορούμε ο καθένας από το πόστο του και με συντονισμένες κινήσεις να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως πρότυπο.

Επιλέγω να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για πρώτη φορά, με το συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» στηρίζοντας τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, για την συνέπεια, την αφοσίωση, την εργατικότητα και το ήθος του. Είναι τιμή μου, που μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την ομάδα γιατί ο Γιώργος Μαρκόπουλος απέδειξε ότι έχει την τεχνογνωσία, την επιστημονική κατάρτιση, την επιμονή και τις ικανότητες να διαχειριστεί κάθε πρόκληση και να οδηγήσει το Γαλάτσι σε μια νέα εποχή. 
 

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Μάκης Ματσούκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι, με καταγωγή από τη Νάξο και την Κεφαλλονιά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Σχολής και πτυχιούχος Μηχανικός Ανακαίνισης και Αποκατάσταση Κτηρίων. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κατασκευαστών Κτηρίων Ελλάδος και από το 2001 και διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα το Γαλάτσι. 

Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται ενεργά με την ελληνική παράδοση και συγκεκριμένα με τους παραδοσιακούς χορούς, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου. 

Επίσης ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αυτοκινήτου.