Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Κατερίνα Κόντη

Κατερίνα Κόντη

Αισθητικός
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Είμαι μια νέα σχετικά κάτοικος του Γαλατσίου. Κατοικώ την πόλη μας τα τελευταία 12 χρόνια. Την νιώθω όμως δική μου. Κομμάτι του εαυτού μου και της οικογένειάς μου. Δεν έχω μνήμες από το παλαιό Γαλάτσι, ούτε έχω δει την εξέλιξη της πόλης διαχρονικά. Ωστόσο, τα τελευταία 4,5 χρόνια έχω δει σημαντικές διαφορές να συντελούνται στην πόλη μας. 

Ως ενεργός πολίτης, απλός κάτοικος αλλά και ως γονέας παιδιών που λαμβάνουν την παιδεία τους στα σχολεία της πόλης μας, έχω βιώσει την αλλαγή στάσης του Δήμου απέναντι στα προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονται. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σχεδόν άμεση ανταπόκριση του δημοτικού μηχανισμού, σε κάθε μικρό και μεγάλο θέμα που προκύπτει. Ιδιαίτερα στα σχολεία μας αλλά και στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στις πλατείες κ.ο.κ. Οι δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος είναι σχεδόν πάντα εκεί. Σε όλη την πόλη για κάθε μικρό και μεγάλο. Ένας Δήμαρχος ακούραστος, πρόσχαρος, υπομονετικός στο να ακούσει αλλά κυρίως αποτελεσματικός. Αυτό όμως που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ασχολείται ακόμη και με την πιο μικρή λεπτομέρεια, γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

«Αισθητική» είναι η λέξη που με αντιπροσωπεύει στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Οι σπουδές μου, η δουλειά μου, η καθημερινότητά μου σχετίζεται με την αισθητική, όχι μόνο του σώματος αλλά και του περιβάλλοντος που ζω. Ο Σωκράτης πίστευε ότι η Αισθητική και η Ηθική συμπίπτουν με το «οφέλιμον». Σε αυτό το πλαίσιο, και οι πόλεις μας οφείλουν να έχουν «αισθητική». Δεν το λέω εγώ. Το λένε όλοι οι πολεοδόμοι και κοινωνιολόγοι. Το αποδεικνύουν όλες οι «επιτυχημένες» πόλεις. Το είδαμε π.χ. στο Περιστέρι, όταν μια προβληματική πόλη άλλαξε - σχεδόν μεταμορφώθηκε - από την στιγμή που η «αισθητική», μπήκε σε κάθε ενέργεια και έργο της Δημοτικής Αρχής.  

Οι όμορφες πόλεις είναι παραγωγικές πόλεις. Οι όμορφες γειτονιές δημιουργούν νέα ζωή. Οι όμορφες πλατείες φιλοξενούν χαμόγελα. Σε αυτό τον τομέα θέλω να προσφέρω και εγώ με τις δυνάμεις μου, το πείσμα μου, την φαντασία μου και την ακατάπαυστη θέλησή μου να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε μια ποιοτική, και σε αισθητικό επίπεδο, πόλη. 


Σύντομο βιογραφικό:

Η Κατερίνα Κόντη είναι παντρεμένη με τον Βησσαρίων Γερμανό και έχουν δύο παιδιά που φοιτούν σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Γαλατσίου. Κατάγεται από την Θεσπρωτία.

Έχει σπουδές στον κλάδο της λογιστικής και της ηλεκτρονικής διαχείρισης γραφείου από ιδιωτική σχολή. Ωστόσο, η μεγάλη της αγάπη για τον κλάδο της αισθητικής την ώθησε σε εξειδικευμένες σπουδές και συνεχή κατάρτιση. Έτσι, είναι απόφοιτη της Σχολής Beauty (make up artist), της Σχολής Freddy Make Up Stage (fashion make up), της Σχολής Αυγερινοπούλου (nail art), της Σχολής Τzanet (Ιατρική αισθητική), ενώ παρακολουθεί συνεχώς τεχνικά σεμινάρια. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως make up artist καθώς επίσης και συνεργάζεται με μεγάλη εταιρία καλλυντικών. 

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Γαλατσίου.