Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Δόμνα Παντελιά

Δόμνα Παντελιά

Ιδιωτική Υπάλληλος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι, τις εποχές που τα σπίτια ήταν γύρω από μια αυλή και οι γείτονες ήταν η εγγύς οικογένεια. Αυτή η πόλη είναι το χωριό μου, η πόλη που κατοικώ, το μέρος που επέλεξα να εργαστώ και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια.

Το όραμά μου για το Γαλάτσι είναι να διευρυνθεί η κοινωνική μέριμνα μέσω των δομών του Δήμου, να διεκδικήσουμε την αύξηση των αθλητικών χώρων ώστε τα παιδιά μας να βρίσκουν υγιή διέξοδο και να κατασκευαστούν νέες σύγχρονες σχολικές μονάδες. Ονειρεύομαι ένα καθαρό, πράσινο, ασφαλές και ανθρώπινο Γαλάτσι για όλους μας.

Συμμετέχω ως υποψήφια με το συνδυασμό του Γιώργου Μαρκόπουλου, γιατί διαθέτει τη ματιά ενός νέου δημιουργικού ανθρώπου που έχει μεγαλώσει στην πόλη μας και γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου. Έχω εργαστεί μαζί του ατέλειωτες ώρες σε εθελοντικές κοινωνικές δράσεις και αναγνωρίζω το πάθος του για προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την αγάπη του για το Γαλάτσι. Πιο πολύ από όλα όμως εκτιμώ την ταπεινότητά του αλλά και την αυτοσυγκράτησή του στις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δεν προσβάλει, δεν αρέσκεται σε μεγαλοστομίες, δεν σπαταλάει τον χρόνο του σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Με διάθεση για σκληρή ομαδική δουλειά και αφοσίωση στο συνάνθρωπο, επιδιώκουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. 


Σύντομο βιογραφικό:

Η Δόμνα Παντελιά εργάστηκε για 10 έτη στο ιστορικό καφέ - ζαχαροπλαστείο  "Ροντίνι" από το 1975, που ήταν το σημείο που χτυπούσε ο παλμός της ζωής της πόλης μας, εκείνη την εποχή. Απέκτησε μια κόρη και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την κατασκευαστική εταιρεία του συζύγου της από το έτος 1988 έως το έτος 2008, που είχε ως έδρα και κύριο τόπο δημιουργίας της το Γαλάτσι. 

Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα.

Έχει διατελέσει Μέλος αλλά και Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Γαλατσίου επί 4 έτη. Ασχολείται με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας και συμμετέχει ενεργά στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου μας για περίπου 10 έτη.