Επικοινωνία

Κινητό τηλ Δημάρχου: 

6979977781

Τηλ. Γραφείο Δημάρχου: 

2132055335 - 336

Γεωργία Καρακατσούνη

Γεωργία Καρακατσούνη

Θεολόγος στο 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Το Γαλάτσι είναι μια όμορφη πόλη με ωραίους ανθρώπους και αξίζει ένα καλύτερο μέλλον που ο Γιώργος Μαρκόπουλος με τους κατάλληλους συνεργάτες μπορεί να το εξασφαλίσει στους πολίτες του. Η συνέχεια της προσπάθειας για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε κάθε επίπεδο των παιδιών, των νέων, των ατόμων με αναπηρία (δεν είναι σίγουρα το μοναδικό) είναι το κύριο μέλημά μου.

Στο σύντομο διάστημα που γνωρίζω προσωπικά τον Δήμαρχο με κέρδισαν η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η απλότητα του και η αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Εργάζεται και υλοποιεί. Αγωνιά για την υλοποίηση των στόχων του την επόμενη τετραετία της θητείας του και πείστηκα πως όσα υπόσχεται δεν στοχεύουν στον εντυπωσιασμό προεκλογικά, αλλά αποτελούν γι αυτόν δεσμεύσεις. Δεν είναι ο άνθρωπος των ΜΜΕ αλλά των πράξεων. Το ενδιαφέρον του όχι μόνο για την τυπική Εκπαίδευση αλλά και για την Εκπαίδευση των ΑΜΕΑ αποτέλεσε την αφορμή για την συνεργασία μας, αλλά και την αρχή μιας κοινής προσπάθειας που θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από την εκλογή μου ή όχι. 


Σύντομο βιογραφικό:

Η Γεωργία Καρακατσούνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, όπου και πέρασε ευτυχισμένα παιδικά και εφηβικά χρόνια. ‘Ήρθε για σπουδές στην Θεολογική Σχολή (Τμήμα Θεολογίας) στην Αθήνα που από τότε αποτέλεσε μόνιμο τόπο κατοικίας της. 

Παντρεύτηκε πριν 27 χρόνια τον Ζαχαρία Ζουράρη με καταγωγή από την Κρήτη (Μηχανολόγο-Μηχανικό στο επάγγελμα) και είναι μητέρα πέντε παιδιών (τεσσάρων αγοριών και μιας κόρης). 

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Καθηγήτρια στο 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου και ζει από κοντά τις χαρές και τα προβλήματα της περιοχής μας.